лв.
Italian | Bulgarian | English |

Течен Перилен Препарат Dash Цветни Дрехи– 1500 ml. - 30 дози

500

18.70лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Историята на перилни препарати Dash започва още в далечната 1965 г. Оттогава до днес това е една марка с постоянно присъствие в италианските домакинства. Тя не спира да се развива и усъвършенства и си е извоювала правото на лидер на италианския пазар и не само. Предлагаме ви оригинален, класически, течен перилен препарат от 21 дози или в комплект от 4 флакона - 84 дози. Този перилен препарат е подходящ за всякакъв вид пране, освен вълна и коприна.


*Внимание! Някои от бутилките на препаратите са еднакви по размер, но се пълнят с различни литражи.  Производителите използват  една и съща  бутилка,  например препарат - омекотител за 42 пранета (1.05l) и съответно за 44 пранета (1.1l) в еднакви бутилки, това не означава, че едната бутилка е празна или е отливано от нея. Течността е точно толкова, колкото е посочено на опаковката. Може сами да се уверите като я премерите.


*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Procter & Gamble
Произход Италия
Количествено съдържание 1500 ml.
Брой изпирания 30 дози - Броят на изпиранията зависи от вместимостта на пералнята,твърдостта на водата и замърсеността на вашите дрехи

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()