Спагети Китара, Трафилата ал Бронзо - Mancini 500gr

4.60лв. 5.90лв.
Етикети: Паста

Описание

В сърцето на Марке – Италия, между безкрайни пшенични полета, се намира фабриката за занятчийски макаронени изделия Mancini, която с много любов и амбиция, в един затворен цикъл на производство, създава едни от най-качествените италиански пасти на пазара днес. Техните изделия са Trafilati all bronzo, което означава, че са скроени или разчертани с машини от бронз. Това е запазена марка в  занаятчийството. Процесът на производство и изсушаване е доста по-бавен и трудоемък, но резултатът е една паста с чувствително по-добри вкусови качесва, устойчивост при термична обработка и шуплеста повърхност, която позволява по-доброто абсорбиране на сосовете, с които бива подправяна.

Спагетите Китара на Мancini са малко по дебели и порести от традиционните на пазара. Името си получават от едноименната машина, с която се режат, а порестата им повърхност им позволява да абсорбират по -добре сосовете, с които се подправят.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Mancini
Произход Марке - Италия
Количествено съдържание 500gr
Съдържание Грис от твърда пшеница, вода
Алергени Глутен
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода (около 1л. на 100гр.). Спагетите китара на Мancini е добре да са сварени Al dente (според индикациите на опаковката) и са подходящи за богати, месни и рибни сосове

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()