лв.
Italian | Bulgarian | English |

Каперси със Сол 280 g - Conserveria del Simeto

3007

11.90лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

За любителите на каперси това е перфектен продукт. Както знаете каперса е много ароматен и специфичен и за да бъде истински вкусен е най-добре да не е поставен в марината. Бъдейки консервиран само с морска сол той запазва най-добре вкусовите си качества и дори след отваряне може да бъде съхраняван в хладилник за доста дълго време.

Аугусто Фиески е страстен ценител на гастрономическите традиции на Кремона - Северна Италия. Още в далечната 1867 година семейството му започва занаятчийско производство на тороне (нуга), мостарда (горчица от плодове), сладкиши и специализирани сладка. Използва единствено и само най-висококачествени суровини. Неизменните за близо два века качество и вкус, са признати и ценени в цяла Европа. Името Фиески е станало с годините нарицателно за качество.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Conserveria del Simeto
Произход Сицилия - Италия
Количествено съдържание 280 g
Съставки Каперси, сол
Съвети на Кулинаря Каперсите са силна и специфична подправка, която може да ползвате навсякъде, където прецените. В пасти, салати, ястия, мезета, рибни специалитети. Препоръчително е да ги измиете през цедка, за да отстраните излишната сол.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()