лв.
Italian | Bulgarian | English |

Машина за Сладолед с Компресор H.Koenig – HF250 - Капацитет 1500 ml

2838

575.90лв. 625.90лв.
  • Бранд: H.Koenig
  • Код: GEL4-MACH-HKOENIG–HF250
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси, Кафе

Описание

Машината за сладолед H.Koenig – HF250 служи приготвяне, в домашни условия (и не само)на всякакви сладолледи, сорбети, гранити. 
Защо да изберете нея.
01 Тя е интелигентна
Лесна за употреба, с дигитален дисплей LCD и чувствителни копчета. Контейнера за сладолед е подвижен, от неръждаема стомана Inox. Вече няма нужда да замразявате предварително продуктите за 12/18 часа. Вашият сладолед ще бъде готов за 20/40 мин.
02 Тя е ефикасна
В рамките на 20/40 минути вашият уред за сладоледи и сорбети HF250 благодарение на компресора си, както на професионалните машини, ще ви позволи да се насладите на един отличен, кремообразен и вкусен сладолед. Просто изсипете готовата смес, натиснете бутона за стартиране: машината ще се погрижи за останалото.
03 Тя е Перфекционист
Машината има функцията да поддържа студ за един час след приключване на цикъла, с цел запазване на перфектен сладолед.
Може да се ползва и като мини хладилник. За по-малко от 5 минути изстуява и бутилки безалкохолно или бира.

Допълнителна информация:
* Препоръчително е да пуснете в действие машината 5 минути преди изливането на готовата смес за сладолед на Gelato 4ever . Това се прави с цел предварително охлаждане на контейнера и съкращаване на времето за приготовление. Използвайте капака, за да предотвратите разсейването на студа.
* Не пълнете до горе контейнера за сладолед. Това ще предотврати изливане по време на процеса, когато съставките набъбват и също ще съкрати времето за приготовление.
* Този уред е с компресор и сам охлажда и прави сладоледа
* Този уред може да служи и за охлаждане на напитки и поддържане на готов лед.
* Този уред е с две годишна гаранция за производствени дефекти.
* За всякаква информация и въпроси относно продукта може да се свържете с нас на телефон +359 882 886 988
* Този уред е с предварителна заявка и поръчката ви може да бъде потвърдена и изпълнена само ако продукта е наличен в скалада на нашите италиански партньори. След като ви потвърдим наличността по телефона, уредът ще пристигне при вас в рамките на 10 работни дни.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер 195x195x220 mm
Технически спецификации: Технически спецификации: Мощност: 150W; Капацитет: 1.5 l; Интегриран Компресор; Таймер; Бърза подготовка; LCD екран; Чувствителни ключове; Автоматично спиране в края на програмата; Подвижен контейнер за подготовка; Функция за поддържане на студ; Функция за охлаждане на бутилки
Производител H.Koenig

Коментари (1)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()