лв.
Italian | Bulgarian | English |

Баите - Високопланински Отлежал Кашкавал 100 g - Arrigoni Sergio Formaggi dal 1859

18101

2.60лв.

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.


Баите в превод означава хижи и този отлежал повече от 6 месеца кашкавал определено има с какво да се гордее. С аромат на билки от високите Преалпи на област Бергамо той е ужасно вкусен, както за директна консумация, така и настърган.

* OGM Free

* Директен внос от Sergio Arrigoni formaggi dal 1859 / Италия

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта


Историята на семейство Аригони започва в средата на деветнадесети век с Джовани, известен като Бèло, прадядото на настоящия собственик Серджо Аригони.

По това време Arrigoni произвежда, отлежава и рафинира сирена във Valtaleggio (Валталеджо - долината на Таледжо) и ги продава в различни области на провинцията. Дейността на компанията е консолидирана със сина му Карло и племенника му Батиста, които от своя страна я предават на Серджо.

И именно благодарение на Серджо Аригони семейната компания придобива все повече и повече известност, като разширява гамата от продукти и прехвърля офиси и складове в по-широката и организирана централа в Almè/Bergamo.

Днес ръководството на компанията е в ръцете на трите дъщери. Смяната на поколенията донася положителна инерция, нови идеи и голямо желание за още по-градивни промени. Наследничките поддържат стабилно производствените процеси, за да гарантира качество и зачитане на семейните традиции. Най-старата компания във Valtaleggio се обновява, за да даде още повече стойност на своята история.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Arrigoni Sergio Formaggi S.R.L.
Произход Ломбардия - Италия
Съхранение В хладилник, при температура между 2 и 6° C
Алергени Мляко и производни, яйчен протеин
Съставки Краве мляко, сол, сирище, лизоцим (яйчен протеин като естествен консервант при отлежалите сирена)
Вид Опаковка Вакуум
Цвят Кехлибарено жълто
Аромат Типичен, варено - млечен
Вкус Леко пикантен, на ароматни подправки.
Кора Набръчкана, компактна. Повърхността е третирана с ленено олио и може да се консумира.
Плънка Твърда, ронлива, кристаловидна
Отлежалост Минимум 180 дни
Съвети на Кулинаря Това е твърд, ароматен кашкавал за директна консумация или настърган. Прекрасен заместител на Грана Падано в първи италиански ястия или супи.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()