лв.
Italian | Bulgarian | English |

Шприц Декоратор Tescoma за Кремове и Сосове с 8 Приставки - Kasanova

4361

17.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA8DECORATOR
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Благодарение на декоратора с вид на спринцовка на Tescoma можете много лесно да обогатите и украсите вашите творения в кухнята. Структурата на спринцовката позволява интуитивна и проста употреба. Достатъчно е да всмучете декорационния крем и внимателно да изтискате съдържанието върху желаната повърхност. Сладкарската спринцовка има 8 различни накрайника за създаване на разнообразни форми. Може да я ползвате за сладки и солени торти, различни декорации и кремове.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Позволено е миенето в съдомиална машина

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Дължина: 16 cm; Ширина: 3 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()