лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сет от 4 Разноцветни Чаши за Капучино на Поставка с Контейнер за Капсули Кафе - Kasanova

6045

59.95лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-KIT-PORTA-TAZZE
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Удобен, красив и практичен този сет е подходящ вкъщи, в офиса или на вилата. Теракотените разноцветни чаши създават весела атмосфера. В тях може да пиете капучино или дълго кафе. Желязната стойка е устойчива, елегантна и достатъчно голяма за да побере доста капсули кафе, монодози или захарчета. 

* Подходящ за съдомиялна машина. 

* Чашите могат да се ползват и в микровълнова.

* Този артикул ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Желязо, теракота
Размер Височина 24,5; Ширина 20,6 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()