лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сет Многоцветни Чаши за Сладолед Пашабахче от Духано Стъкло 6 броя - Kasanova

8919

54.95лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA06COPPE-GELATO
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това е разноцветен и весел, стъклен комплект чаши за сладолед. Идеален е за десерти и партита със семейство и приятели. Може да го ползвате за сладолед, плодови салати, кремчета и смутита. Чашките имат ярки цветове, които правят момента на десерта още по-весел. Адаптират се към всякакъв вид мебели, носят дъх на свежест и радост на вашата маса.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Качественият материал позволява, без никакъв проблем, миенето в миални машини.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина (cm) 11; Ширина (cm) 10; Дълбочина (cm) 10
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()