лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сет Чаши за Бира Lager 4 броя - Kasanova

7234

29.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA04COPPE-BIRRA
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Вкусването на добра бира е истинско сетивно изживяване, което трябва да бъде придружено и от подходящата чаша. Този комплект чаши е изработен от здраво стъкло, но това не му пречи да бъде изискан. Ще ви позволи да се насладите напълно на всеки аромат и вкус на най-добрите бири. Чашите имат перфектната форма, за да приемат и разпределят правилното количество пяна и бира, идващи от бутилката или директно от чешмата.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Качественият материал позволява, без никакъв проблем, миенето в миални машини.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вместимост 435 ml
Вносител Вера Италия
Размер Височина (cm) 16; Ширина (cm) 7;
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()