лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сет 6 Чашки за Кафе, Ракийка или Шотове ''Love'' с Дървено Подносче - Kasanova

3985

17.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA06TAZZE-LOVE
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Елегантни порцеланови чашки с красива тематична шарка, като всяка една е различена. Изискаността на формите и декорацията е съчетана с практичност и функционалност. Бялото дървено подносче носи допълнителен финес при сервирането им. Подходящи, както за кафе, така и за ракия, шотове или ликьори. 


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Качественият материал позволява, без никакъв проблем, миенето в миални машини.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Порцелан
Размер Височина (см) 6,50; Ширина (см) 5.5; Вместимост 70 ml
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()