лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сервиз За Кафе ,,Речен камък'' - 6 бр. - Kasanova

20300

22.50лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA06TAZZE
  • В наличност

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Порцеланов сервиз за кафе на Kasanova - Италия

Прекрасен, удобен, практичен и здрав сервиз за кафе от  6 чашки за кафе и 6 подложни чинийки, с който пиенето на кафе ще е удоволствие. Нестандартно оцветен с цветни нишки, той наподобява ефекта на мрамор, а кафето сервирано в него придобива различно излъчване. 


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Качественият материал позволява, без никакъв проблем, миенето в миални машини.

Спецификация

Детайли
Вместимост 90 ml
Вносител Вера Италия
Материал Порцелан
Производител Kasanova - Italia
Съставки 6 чашки за кафе и 6 чинийки

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()