лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сатър за Кълцане на Месо 30,5 cm Режеща Част 17 cm- Kasanova

25348

34.99лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-COLT-MANNAIA
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Сатърчето за кълцане на месо на Казанова е от неръждаема стомана е идеалено за перфектно разфасоване или рязане на месо. Качественият матерял гарантира винаги перфектна резба и максимална прецизност при рязането. Дръжката е с ергономична, удобна форма, която позволява да режете без усилие дори големи парчета месо с кокал.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()