лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сапун за Бръснене за Чувствителна Кожa Proraso в Туба 150 ml – Ludovico Martelli s.r.l.

2593

7.50лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Козметика

Описание

Този сапун за бръснене е произведен с процеса на "горещо осапуняване", който изисква зреене на малки партиди от производството за период от 10 дни, вътре в термостатизирана камера, която го предпазва от внезапни температурни промени. В това време сапунът губи влага си и става по-солиден и "концентриран", идеален за професионален процес на четкане.

Формулата и, идеална за деликатна кожа, е обогатена с екстрак от Овес и Зелен чай, осигуряващи дълготраен и успокояващ ефект. 

Проразио имат една хубава италианска история.

Фирмата е основана през 1908 г. от Ludovico Martelli, за три поколения е отправна точка в света на бръсненето: Proraso расте заедно с италианците и е еквивалент за качество..


*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Навлажнете четката за бръснене и с кръгови движения разтъркайте повърхността на сапуна. Ще получите мека и компактна пяна. Разстелете я върху брадата и продължете с бръсненето. Затворете продукта след употреба, за да предотвратите изсушаване и пожълтяване. Дори ако продуктът изсъхне, не губи своите свойства по време на повторната употреба.
Производител Ludovico Martelli s.r.l.
Произход Италия
Количествено съдържание 150 ml

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()