лв.
Italian | Bulgarian | English |

Риган на Листенца 40 g - Nonno Mario

1770

7.60лв.

Над 120лв доставката е безплатна.

Описание

Листа от риган - ароматно растение, познато на всички с употребата си в кухнята, за овкусяване на практически всяка храна, зеленчуци, меса, салати, сирена, риба, сосове и пълнежи, и е незаменим преди всичко в пица и брускети. Съчетава се добре дори със сладкиши, по-специално ябълки и шоколад.

Много готвачи са на мнение, че подправките са една от определящите съставки, които дават завършеност и вкус на всяко ястие. Оригиналните италиански подправки за пица дават автентичност и разпознаваем аромат на крайният продукт. Ще се убедите сами, когато ги ползвате.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario Italia Snc
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 40 g
Съхранение На хладно и сухо място, далеч от източници на топлина.
Алергени в производствената среда Зърнени култури, Фъстъци, Соя, Сушени ядки, Целина, Сусам, Горчица, Млечни деривати, Сулфити (присъстващи в суровини като чесън и лук)
Съставки Листа от риган

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()