лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ръчна Мелничка за Кафе от Неръждаема Стомана - Kasanova

9350

55.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASAMACINA-CAFFE
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Много привлекателна и ефектна мелничка за кафе на Kasanova. Тя е за ценителите на току що смляно, ароматно кафе. Има тяло от неръждаема стомана, което и позволява да бъде лека, но здрава. Може да регулирате едростта на смилане на кафето според вашите предпочитания. Страхотният сребърен цвят и специфичната и старовремска форма могат да допълнят интериора в дома ви.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина: 20 cm; Ширина: 11,5 cm x 11,5 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Сребърен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()