лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пяна за Бръснене за Чувствителна Кожa Proraso 400 ml – Ludovico Martelli s.r.l.

4083

8.50лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Козметика

Описание

Тази пяна за бръснене е идеалното решение за мъже с чувствителна, склонна към раздразнение кожа. Благодарение на гъстата си и кремообразна консистенция тя предпазва кожата като невидим щит и улеснява плъзгането на бръснача. Спомага да се избегне раздразнението на кожата и минимални порязвания. Ще усетите удоволствието, на бързото и лесно бръснене, без травми за чувствителната ви кожа.

Формулата и, идеална за деликатна кожа, е обогатена с екстрак от Овес и Зелен чай, осигуряващи дълготраен и успокояващ ефект. 

Проразио имат една хубава италианска история.

Фирмата е основана през 1908 г. от Ludovico Martelli, за три поколения е отправна точка в света на бръсненето: Proraso расте заедно с италианците и е еквивалент за качество..*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Навлажнете лицето си с топла вода. Разклатете бутилката, като я държите изправена. Разпръснете пяната на лицето си и продължете с бръсненето. За по-добро запазване на опаковката подсушавайте цилиндъра и не го оставяйте в много влажна среда. В случай на образуване на ръжда върху опаковката, дори ако продуктът не е променен по никакъв начин, е необходимо да боравите с него по-внимателно.
Производител Ludovico Martelli s.r.l.
Произход Италия
Количествено съдържание 400 ml

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()