лв.
Italian | Bulgarian | English |

Универсална Поставка за Ножове с Вид на Тенекия Зехтин - Kasanova

2453

34.15лв. 39.60лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-CEPPO-LATTA
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тази оригинална поставка е идеалена за безопасно съхранение на ножове с всякаква форма и размер, запазвайки острието. Винтидж дизайн с форма на малка тенекия био зехтин ще го направи част от обзавеждането в кухнята и може да остане на видно място.

За да запазите качеството на вашите ножове и винаги да боравите с тях напълно безопасно, решението е да използвате практичен блок за ножове. Ексклузивният дизайн на този тенекиен модел е перфектен за съхранение на ножове от всякакъв размер в ред, без да поставяте ръката си в контакт с острието. По този начин ще избегнете да имате ножове, разпръснати из кухнята. Те ще бъдат добре подредени в блок, който е и елемент от кухненското обзавеждане, благодарение на дизайна, вдъхновен от една от основните съставки на средиземноморската диета, необработеното маслиново масло. Можете да ползвате цялата повърхност, без предварително определени пространства, за да поставите малки и големи ножове. Така остриетата ще запазят своята острота за дълго време и ще бъдат практични за използване. 

* Препоръчва се винаги внимателно да подсушавате остриетата на ножовете, преди да ги сложите в поставката.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Широчина16,5, дълбочина7 cm, височина 22 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()