лв.
Italian | Bulgarian | English |

Сърце от Шисти за Сервиране на Сирена и Колбаси 30х30 cm - Kasanova

5264

27.95лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-TAG-ARDESIA-CUORE
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това е елегантна и хигиенична дъска за поднасяне на сирена и салами. Материалът Шисти е вид черен, естествен камък и в последните години много оценен и търсен, особено в гурме кухнята. Не поема мириса на продуктите поставени върху него, а наситеният тъмен цвят ги кара за изпъкват. Почиства се много лесно и ако не понесе силен удар е практически вечен. Ще донесе елегантност и финес на вашата трапеза.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Миенето в миална машина и силни абразивни препарати не е препоръчително.

* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер 39 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()