лв.
Italian | Bulgarian | English |

Концентриран Омекотител Fabuloso Кокос и Бели Цветя 1300 ml - 56 дози

8101

7.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Фабулозо са едни от най-обичаните омекотители в Италия. Винаги свежи и дълготрайни аромати. Придават нежност и мекота на прането.

*Внимание! Някои от бутилките на препаратите са еднакви по размер, но се пълнят с различни литражи.  Производителите използват  една и съща  бутилка,  например препарат - омекотител за 42 пранета (1.05l) и съответно за 44 пранета (1.1l) в еднакви бутилки, това не означава, че едната бутилка е празна или е отливано от нея. Течността е точно толкова, колкото е посочено на опаковката. Може сами да се уверите като я премерите.

*Директен внос от Италия
*Снимките, качени в сайта, отговарят на вида на продукта, но не и на броя изпирания (в случая са 56 дози от 25ml )

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Произход Италия
Количествено съдържание 1300 ml.
Брой изпирания 56 дози от 23ml. Това е дозата необходима за нормално омекотяване и ароматизиране на 4-5кg пране. Ако предпочитате по-силен ефект сложете 35ml. За изпирания с по-голям капацитет 6-8kg. При ръчно пране са достатъчни 10ml. в 5 литра вода.
Съставки По-малко от 5% повърхностноактивни вещества Други компоненти: Парфюм, Млечна киселина, Бутилфенил Метилпропионал, Хексил Кина, Линалоол, Гераниол, Алфа-Изометил Йонон, Цитронелол, Лимонен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()