лв.
Italian | Bulgarian | English |

Концентриран Омекотител Chanteclair Бял Мускус 1000 ml - 50 дози - Real Chimica

4466

6.50лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Сублимираният омекотител от линията на Chanteclair "I Concentrates" гарантира усещане за неповторима ароматна мекота. Благодарение на изключителната си формула и изискан дълготраен аромат, вашите дрехи ще останат меки и свежи ден след ден.


Chanteclair е историческа марка, която е родена през 1900 година в Марсилия, когато майсторът за сапун Monsieur Auguste Roustan патентова формулата, основаваща се само на натурални съставки, за производството на известния марсилски сапун, отличаващ се с автентичния и неповторим аромат на чистота.

През 1996 г. италианската фирма Real Chimica придобива Chanteclair и го донеся на италианска територия. Стартира амбициозен проект за разработване и развитие на марката и продуктите на Gallo del Pulito (Петлето на Чистотата), консолидирайки лидерството си на пазара с всяка следваща година.

*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Напръскайте с продукта участъка за почистване и изплакнете с мокра кърпа или вода. Ако повърхноста е много замърсена оставете препарата, за няколко минути преди, да изплакнете. За третиране на петна върху текстил - напръскайте директно петното и изперете по нормален начин. Може да придизвика кожни раздразнения за това е препоръчително ползването на ръкавици при употребата му.
Производител Real Chimica Srl
Произход Италия
Количествено съдържание 1000 ml. - 50 дози
Съставки По-малко от 5% Нейоногенни, катионни, фосфатни повърхностноактивни вещества. Други компоненти: Парфюм, гераниол, цитронелол, лимонен, бензилов алкохол

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()