лв.
Italian | Bulgarian | English |

Планетарен, Мултифункционален Миксер 1000 W, 5 Степени на Мощност - Kasanova

3051

252.00лв. 285.00лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-ROBOT-MULTI
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Планетарният миксер в днешно време е един необходим, спестяващ време атрибут за съвременната домакиня. Този, който ви предлагаме е мултифунционален. Снабден е с 4,8 литрова купа от неръждаема стомана Inox, прозрачен пластмасов капак с отвор за сипване на продукти, три бъркалки - за меко,твърдо и течно тесто. Другата му приставка е пак стоманена иноксова месомелачка, която може да ползвате и за заленчуци и плодове. Има и блендер със стъклена кана, с вместимост 1.5 l, където може да пасирате всякакви плодове и зеленчуци, да си направите млечни шейкове или сорбети. Уредът е с мощност  1000w, 5 степени на интензитет и солидна конструкция. Снабден е с вакуумни крачета, бутон за освобождаване и наклон на бъркалката.


Спираловидната бъркалка е предвидена за твърди теста като хляб, пица, козунак и др.

Решетъчната бъркалка е подходяща за разбиване на яйца, белтъци със захар, сметана и всякакви кремове.

Сърцевидната бъркалка се използва за теста на маслена основа, които са със средна консистентност и твърдост.

Почистване:

Изключете робота от елекртическата мрежа.

Основното тяло на уреда избършете с мокра кърпа.

Всички останали разглобяеми компоненти могат да бъдат измити под течаща вода.


* За да може уреда да работи е нужно всички приставки да са добре закрепени по местата си или защитните капаци да са добре затворени.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина 53 cm; Ширина 43.5 cm; Дълбочина 22 cm;
Производител Kasanova - Italia
Съставки Тяло на уреда, 4.8 литрова купа от неръждаема стомана Inox, прозрачен пластмасов капак с отвор за сипване на продукти, три бъркалки - за меко, твърдо и течно тесто, шпакла за обиране на тестото. Стоманена иноксова месомелачка. Блендер със стъклена кана, с вместимост 1.5 l.
Цвят Бял

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()