лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пикантен Италиански Салам без Кожа Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

230

4.29лв.

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Пикантните салами са традиционни в Италия, а този продукт на Terre Ducali е един чудесен техен представител - вкусен, аромател и приятно лют.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Отлежал минимум 30 дни

* Предлагаме го на половинки. Опакован е с вакуум, в защитена среда.

* Без глутен

* Без млечни деривати

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете от офис на Спиди, сутринта на следващият ден моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Количествено съдържание 350 g
Съхранение Преди отваряне: на хладно и проветриво място или хладилник. Веднъж отворен в хладилник.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Свинско месо, сол, аромати, натурални аромати, червен лют пипер, подправки, декстроза, захар, антиоксиданти: E301; консерванти: E252, E250, аромати от опушване.
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен
Вкус Типичен, балансиран и характерено пикантен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()