лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пикантен Италиански Салам без Кожа Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

18790

4.99лв.

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Пикантните салами са традиционни в Италия, а този продукт на Terre Ducali е един чудесен техен представител - вкусен, ароматен и приятно лют.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Отлежал минимум 30 дни

* Предлагаме го на половинки. Опакован е с вакуум, в защитена среда.

* Без глутен

* Без млечни деривати


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Количествено съдържание 350 g
Съхранение Преди отваряне: на хладно и проветриво място или хладилник. Веднъж отворен в хладилник.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Свинско месо, сол, аромати, натурални аромати, червен лют пипер, подправки, декстроза, захар, антиоксиданти: E301; консерванти: E252, E250, аромати от опушване.
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен
Вкус Типичен, балансиран и характерено пикантен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()