лв.
Italian | Bulgarian | English |

Патешко Бутче с Портокал Gluten Free 300 g - Palmieri

11868

16.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Това полуготово патешко бутче е много вкусно и ароматно. Приготвя и се подлага на вакуумна стерилизация в алуминиеви торбички. Вкусът му изключително мек, деликатен и топящ се в устата, а съчетанието с портокал е чудесно.
Този почти готов и перфектно овкусен деликатес ще ви спести време и усилия. Става готов за 15 мин., а комбиниран с тази бързо увираща Полента (Качамак) ВИЖ ТУК е направо неустоим.
Продуктът е много подходящо за уикенд на вилата, вкусна и бърза вечеря на къмпинг или посрещане на неочаквани гости.

* Без глутен
* Без добавяне на полифосфати и консерванти


Имало едно време малък магазин в центъра на Модена, където най-истинските меса били внимателно обработвани от дядо Емилио, за да се превърнат в качествени занаятчийски колбаси; Било 1919 г., а тази страст към хубавите неща остава непроменена в продължение на три поколения в семейство Палмиери.

Изкуството да създава сушени меса се предава и на синът му Карло, който в много млада възраст решава да използва опита, използван в фабриката за салами на чичовците си и през 1961 г. реализира мечтата си: да отвори собствен бизнес. Мести се  в Долна Модена и започва занаятчийско производство на мортадела, салами, панчета, копа използвайки месото на прасета, които сам отглежда.

Днес го наричат ​​контрол на веригата за доставки, но за татко Карло това е било желанието да създаде уникален и истински продукт, като започне от качеството на суровината.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Palmieri
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 300 g
Съхранение Този продуктът е подложен на процес на стерилизиране чрез готвене. Това гарантира продължително му съхранение и без охлаждане. Като предпазна мярка го съхранявайте далеч от преки източници на топлина. След отваряне на вакуумният плик съхранявайте продукта в хладилник и консумирайте в рамките на 3 дни.
Съставки Патешко бутче, сол, подправки и ароматни билки, натурални аромати, портокал 0,2%, Без глутен. Без добавяне на полифосфати и консерванти.
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Балансиран, разпознаваем
Съвети на Кулинаря Във Фурна (препоръчително):Извадете бутчето от вакумирания плик и заедно с желеобразната течност го поставете в тавичка и довършете печенето на 180°-190° във фурна или тиган, за около 15 мин., с вентилатор ако имате такъв. Препоръчително е да го обърнете поне веднъж по време на печенето. В микровълнова фурна: заедно с желеобразната течност за 10 мин. на максимална мощност – без опаковката.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()