Пастет от Зелени Маслини 85gr - Nonno Mario

6.90лв.

Описание

Деликатесният пастет от зелени маслини на Nonno Mario е силно концентриран с ароматен и свеж вкус. Според предпочитанията  ви той може да овкуси много ястия от риба или месо, супи, салати, солени торти, сирена или препечени топли хлебчета. Да не забравяме, че той е без никакви консерванти и оцветители и е изключително богат на полифеноли.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 85gr
Алергени в производствената среда Целина, Сулфити
Съставки Черни маслини 70%, Зехтин, бяло вино и сол
Съвети на Кулинаря С този силно концентриран, свеж пастет от зелени масли може да подправяте пасти, супи, солени торти, топли препечени хапки и брускети. Придайте аромат на печени или сурови риби и меса. Поднесете го с различни видове сирена.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()