лв.
Italian | Bulgarian | English |

Био Паста Тривелине от Киноа, Леща и Лимец - Трафилата ал Бронзо 500 g - Sgambaro 1947

10207

9.25лв.
  • Бранд: Sgambaro S.p.a.
  • Код: SGA500TRI-QUINOA-BIO
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Био

Описание

Много интересна паста, която съчетава в перфектна симбиоа тревисто, бобово и зърнено разстение - съюз, които дава енергия и сила. С правилното съдържание на протеин и нисък гликеничен иднекс тази паста има отлични хранителни стойности и истински натурален вкус, за красив и динамичен живот.

Нека ви разкажа за една важна и задължителна характеристика на занятчийската паста или какво означава Трафилата ал бронзо:
Всяка паста, както знаете се разкроява, реже и суши. Именно в тези три неща е основната разлика. В масовото производство се ползват тефлонови резачки и бързо машинно сушене. В резултат пастата става леко прозрачна и твърда, а когато е сварена отскача в чинията и трудно поема сосовете. При Трафилата ал бронзо за кроенето и рязането на пастата се ползват бронзови резачки. Пастата съхне бавно в специални сушилни. Производственият процес става доста по-бавен и трудоемък, но резултатът е една паста с чувствително по-добри вкусови качесва, устойчивост при термична обработка и шуплеста повърхност, която позволява по-доброто абсорбиране на сосовете, с които бива подправяна.

Sgambaro има дълга и забележителна история. Всичко започва с дядо Тулио Сгамбаро, който още 1936 г успява да отгледа висок клас твърда пшеница. Създава фирмата в 1947 г. и вече 3 поколения със страст и отдаденост създават една от най-качествените и вкусни пасти в Италия. Семейната компания постоянно се развива и усъвършенства като през 2004 година е една от първите на пазара, която започва производство на Био паста Трафилата ал бронзо. Работят само с италианско зърно като 90%, от което събират в околностите на фабриката си.
В наши дни това е една от любимите пасти на Мастър шеф - Италия и по-специално на шеф Бруно Барбиери.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Sgambaro S.p.a.
Произход Тревизо - Италия
Количествено съдържание 500 g
Алергени Глутен
Съставки Брашно от лимец * 70%, брашно от леща * 20%, брашно киноа * 5%, изолат от грахово зърно * 5%, вода * Органични
Време за приготвяне 6 мин.
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Био Фусилите на Сгамбаро от Лимец са идеални за богати сосове с месо и домати, зеленчукови вегетариански сосове и за паста на фурна.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()