лв.
Italian | Bulgarian | English |

Панчета Италиански Бекон без Кожа Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

283

3.69лв.

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Панчета без кожа отлежала 3 месеца
Тoзи толкова типичeн италиански бекон е създаден от италиански прасета със селекционирано тегло и качество. Веднъж разфасована шарената сланина се подлага на сухо овкусяване със сол и подправки. Процедурата се извършва ръчно и продължава 14 дни като се  редуват почивки и повторно овкусяване за да може месото да поеме максимално подправките. Всичко се прави по стари майсторски рецепти.
След минимум 120 дни на отлежаване се получава отличният резултат, характеризиращ се с розово оцветена мазнина, нежен аромат, съчетан с безпогрешния вкус на тази част от прасето. 
В този случай външната кора е елиминирана (обезмасляване) преди валцуване и втвърдяване.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Отлежала минимум 120 дни

* Предлагаме я на половинки. Опакована е с вакуум, в защитена среда.

* Без глутен

* Без млечни деривати

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете от офис на Спиди, сутринта на следващият ден моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Свинско месо, сол, натурални, декстроза, аромати, подправки, антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250).
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Типичен, балансиран и характерен за италианската Панчета
Отлежалост Минимум 120 дни
Съвети на Кулинаря Панчета е много ароматна и вкусна. Тя е готова за консумация, но ако предпочитате може да я запъжите или овкусите с нея дадено ястие като я режете на филийки или кубчета според предпочитанията ви. Големият грамаж не бива да ви притеснява, защото спокойно може да я замразите.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()