лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пана Кота Ghiotta от Валтелина с Шам Фъстък 120 g - Latteria Sociale di Chiuro 1957

6484

6.50лв. 6.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Това страхотно десертче на основата на сметана и шамфъстък е наистина уникално вкусно и засищащо. Планините се срещат със Средиземно море за комбинация от вкусове, които не трябва да пропускате. 

* 100% мляко от Валтелина

* Без консерванти

* Къса и контролирана верига на доставки

* Директен внос от Sergio Arrigoni formaggi dal 1859 / ИталияИсторията на семейство Аригони започва в средата на деветнадесети век с Джовани, известен като Бèло, прадядото на настоящия собственик Серджо Аригони.

По това време Arrigoni произвежда, отлежава и рафинира сирена във Valtaleggio (Валталеджо - долината на Таледжо) и ги продава в различни области на провинцията. Дейността на компанията е консолидирана със сина му Карло и племенника му Батиста, които от своя страна я предават на Серджо.

И именно благодарение на Серджо Аригони семейната компания придобива все повече и повече известност, като разширява гамата от продукти и прехвърля офиси и складове в по-широката и организирана централа в Almè/Bergamo.

Днес ръководството на компанията е в ръцете на трите дъщери. Смяната на поколенията донася положителна инерция, нови идеи и голямо желание за още по-градивни промени. Наследничките поддържат стабилно производствените процеси, за да гарантира качество и зачитане на семейните традиции. Най-старата компания във Valtaleggio се обновява, за да даде още повече стойност на своята история.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Latteria Sociale Chiuro
Произход Валтелина - Италия
Количествено съдържание 120 g
Съхранение В хладилник, при температура между +1 и 4° C
Алергени Мляко и производни, Шам фъстък.
Съставки Мляко, сметана 42%, добавка от шам фъстък (захар, растителни мазнини и масла в променливо съотношение (слънчогледово, кокосово), шам фъстък 1,4% върху готовия продукт, обезмаслено мляко на прах, лактоза, емулгатор: соев лецитин; ароматизатори, оцветители: куркумин и мед хлорофил), дбавка за пана кота (захар, декстроза, царевично нишесте, растителни мазнини (кокос), млечни протеини, глюкозен сироп на прах, сгъстители: карагенан и ксантанова гума; аромати), желиращ агент: пектин.
Вид Опаковка Бурканче. Опаковка със затваряща и отваряща се капачка

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()