лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пълнозърнести Бисквити с Овес "Cereal Natura" (Без Палмово Масло) 250 g - Gandola 1964

655

2.90лв.
  • Производител: A. Gandola C. SpA
  • Код: GAN250BIS-AVENA
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Хрупкави бисквити с 35% овесени ядки и пълнозърнесто брашно. Идеални са за здравословна, богата, но балансирана закуска.

Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 250 g
Алергени Глутен, яйца, мляко и производни.
Алергени в производствената среда Яйца, соя, мляко, следи от ядки
Съставки Овесени ядки 34%, пълнозърнесто брашно 31%, слънчогледово олио, захар, пшеничен глюкозен сироп, средства за повишаване (амониеви карбонати, натриеви карбонати), сол, аромати.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()