лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пълнозърнести Бисквити "CerealNatura" (Без Палмово Масло) 250 g - Gandola 1964

1261

2.90лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Това са изненадващо вкусни, пълнозърнести бисквити. Богати на фибри, много хрупкави и ароматни. Благоприятстват чревната флора без да вредят на фигурата ви.

Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 250 g
Алергени Глутен, яйца, мляко и производни.
Алергени в производствената среда Яйца, соя, мляко, следи от ядки
Съставки Пълнозърнесто брашно 68%, слънчогледово олио, захар, пшеничен глюкозен сироп, паста от лешници , средства за повишаване (амониеви карбонати, натриеви карбонати) сол, натурален екстракт от маслини.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()