лв.
Italian | Bulgarian | English |

Пакет Зехтин Екстра Върджин Деликатен 100% Италиански 6000 ml - BioLevante

4432

107.50лв. 129.00лв.
  • Бранд: BioLevante
  • Код: PRO-LEVANTE1L-5+1
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

При поръчка на този артикул вие плащате 5 литра Зехтин Екстра Върджин Деликатен, а получавате 6 литра.

Oт 1902 г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олия. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли, зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.

Основният сорт маслини, които отглеждат  BioLevante e Coratina. Тези маслини са високо ценени, защото имат изключително високо съдържание на полифеноли и от тях произлизат едни от най-качествените маслинови екстракти.

Зехтин Екстра Върджин Деликатен "BioLevante" - 100% Италиански, е продукт на внимателното съчетание на няколко сорта италиански маслини. Готвачи и ценители са влюбени в неговата деликатност и лекота, които не позволяват прекомерна превалентност при овкусяване и готвене на ястия.


Перфектен е, както суров върху коричка хляб, така и за овкусяване на всякакъв вид салати. Идеален като подправка или за приготвяне на готвени ястия, зеленчуци на скара, риба, дресинги. При пържене запазва аромата и качествата си. Той подобрява качеството на вашата храна с вкуса и аромата на подбран италиански зехтин.


*Максимална, натурална киселинност не повече от 0,8%


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Bio Levante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 6000 ml
Цвят Зелен с жълт отенък
Аромат На прясно изстискани маслини
Вкус Плодов и Деликатен
Съвети на Кулинаря Перфектен е, както суров върху коричка хляб, така и за овкусяване на всякакъв вид ястия. Идеален като подправка или за приготвяне на готвени ястия, зеленчуци на скара, риба, салати, дресинги. При пържене запазва аромата и качествата си. Той подобрява качеството на вашата храна с вкуса и аромата на подбран италиански зехтин.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()