лв.
Italian | Bulgarian | English |

Отлежал Кашкавал с Пеперончино (Лют Пипер) и Риган 100 g - Arrigoni Sergio Formaggi dal 1859

6697

4.99лв.

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Това, отлежало минимум 1 година, сирене на Arrigoni Sergio Formaggi е много различно и характерно. Силен аромат, пикантност, сладост и обаятелен вкус.


* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

 * OGM Free

* Директен внос от Sergio Arrigoni formaggi dal 1859 / Италия

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта


Историята на семейство Аригони започва в средата на деветнадесети век с Джовани, известен като Бèло, прадядото на настоящия собственик Серджо Аригони.

По това време Arrigoni произвежда, отлежава и рафинира сирена във Valtaleggio (Валталеджо - долината на Таледжо) и ги продава в различни области на провинцията. Дейността на компанията е консолидирана със сина му Карло и племенника му Батиста, които от своя страна я предават на Серджо.

И именно благодарение на Серджо Аригони семейната компания придобива все повече и повече известност, като разширява гамата от продукти и прехвърля офиси и складове в по-широката и организирана централа в Almè/Bergamo.

Днес ръководството на компанията е в ръцете на трите дъщери. Смяната на поколенията донася положителна инерция, нови идеи и голямо желание за още по-градивни промени. Наследничките поддържат стабилно производствените процеси, за да гарантира качество и зачитане на семейните традиции. Най-старата компания във Valtaleggio се обновява, за да даде още повече стойност на своята история.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Arrigoni Sergio Formaggi S.R.L.
Произход Ломбардия - Италия
Съхранение В хладилник, при температура между 4 и 8 ° C
Алергени Мляко и производни
Съставки Сурово пълномаслено Краве мляко, Сол, Сирище (мая за сирене), Лют пипер, Риган
Вид Опаковка Екструдирана хартия
Цвят Сламеножълт, червен, зелен
Аромат Типичен силно ароматно на варено мляко и подправки
Вкус Сладък, лют пипер, риган, нотки на планински билки и сено
Кора Гладка и тънка. Годна за консумация
Плънка Мека, компактна с еднородни отвори
Отлежалост Минимум 1 година
Съвети на Кулинаря Това кашакавалче е много вкусно за директна консумация. За да се насладите на пълният му аромат и вкус се препоръчва изваждането му от хладилника 15 мин, преди консумация. Идеален като аперитив и в студени мезета. Задължително според мен е да го придружите с чаша консистентно бяло като Лугана или по-отлежало червено вино като Кианти или Малбек.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()