лв.
Italian | Bulgarian | English |

Оризов Оцет 5 % Киселинност 500 ml - Galletti 1871

7696

5.90лв.
  • Бранд: Galletti
  • Код: FIES500ACE-RIS
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Оцет

Описание

Оризовият оцет на Галети се получава от ферментацията на подбрани, италиански, оризови брашна. В последствие отлежава в специални съдове, докато стане готов за бутилиране и консумация. Има много мек вкус и аромат като същевременно дава достатъчна киселина.


Компанията Галети се гордее с титлата си Античен Занаятчийски производител. Тя произвежда винен оцет вече пет поколения, съществува от 1871 година. 
Основателят, Франческо Галети, започнал да отглежда лозя за производствона вино, но бързо разбрал, че местната почва и климат не са подходящи за отглеждане на сортове грозде за хубаво вино. В същото време се развивали добре други видове, по-удачни за производство оцет.Така създал фамилната, занаятчийска фабрика Galletti, която непрестанно се усъвършенства и развива с годините. Днес те предлагат широка гама качествени оцети. Известни са с качествените си продукти, добро и уважавано име.
Въпреки, че е семеен занаятчия, компанията Галети е в състояние да предложи най-високата гаранция за потребителя, защото използва най-модерните технологии за преработка и бутилиране на продукта и гарантира постоянен контрол в на различните етапи  на производство.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Galletti
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 500 ml
Съставки Оризов оцет получен от оризово брашно
Цвят Жълт
Вкус Мек, деликатен с умерена киселина
Съвети на Кулинаря Подходящ е за салати, но особено много се ползва в азиатските ястия за овкусяване на сурова риба (суши).

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()