лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ориз Басмати 1000 g - Riseria Campanini dal 1920

6876

11.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Ориз

Описание

Басмати е ориза на великата ориенталска традиция. Дългите и тънки зърна отделят особен ванилов аромат по време на готвене. Варен или на пара, той е изключително вкусен и подходящ като гарнитура към месо, риба или зеленчуци.

* Само внимателно селекциониран ориз

В продължение на три поколения Riseria Campanini внимателно подбира най -добрия ориз от земите на италианската оризова традиция.

Техният метод за съхранение се отличава от останалите оператори в сектора като непочиетената суровина се депозира в система от малки силози, които позволяват оризът от всяка ферма да се обработва отделно. По този начин се гарантира хомогенността на крайния продукт при готвене и неговата проследимост.

Преработката се извършва съгласно занаятчийската традиция без химическа обработка и с най -модерните контроли, в пълно съответствие с правилата на HACCP за производството на храни. Гаранция за истински, безопасен продукт, който запазва органолептичните си характеристики непокътнати.

Качеството на продуктите Riseria Campanini се проверява всеки ден от безбройните им клиенти и периодично се сертифицира от национални и международни институти за контрол.

Riseria Campanini всъщност сертификати IFS, BIO и KOSHER.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Riseria Campanini srl
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 1000 g
Съставки Ориз Басмати
Вид Опаковка Вакуум и картонена кутия
Време за приготвяне 10 - 12 минути
Цвят Бял
Съвети на Кулинаря
Енергийни Стойности Енергийна стойност 361 Kcal 1510 KJ Мазнини 0,6 g, от които наситени мастни киселини 0,1 g; Въглехидрати 78 g, от които захари 0,3g; Фибри 1.4 g; Протеини 7,4 g: Сол 0,01 g: Средни стойности на 100 г продукт * (* Източник: Ente Nazionale Risi)

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()