лв.
Italian | Bulgarian | English |

Натурално Пушено Сирене Скаморца (Scamorza Affumicata) Pettinicchio 250 g - Granarolo

835

7.90лв.
  • Производител: Granarolo S.p.A.
  • Код: ESS-GR-SCAMORZA-AFF
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Пушената Скаморца е типично сирене, по-точно кашкавал, за централна и южна Италия. Характерна и вкусна то има форма на круша, златист цвят и прекрасен аромат. Тази, което ви предлагаме на Петиникио, марка под шапката на гиганта Гранароло, е естествено опушена в печка с букова дървесина. Освен, че е невероятно вкусна, тя е без консерванти и добавки, а свежеста и аромата и са гарантирани от вакумната опаковка. 

Скаморца е хубав, качествен кашкавал, който не се разпада при термична обработка. Остава еластична и вкусена. Тя е страхотно мезе. Бихте могли да овкусите пасти и ястия на фурна. В ризото е незаменима. Може да я запечете и на скара или хапнете сурова. Както и да предпочетете да я консумирате Скаморца е прекрасна.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Granorolo S.p.A.
Произход Пулия - Италия
Съхранение В хладилник при температура между 4 и 8 ° C
Алергени Лактоза
Съставки Мляко, Сол, Сирище (мая за сирене), млечни ферменти.
Съвети на Кулинаря Скаморца е хубав, качествен кашкавал, който не се разпада при термична обработка. Остава еластична и вкусена. Тя е страхотно мезе. Бихте могли да овкусите пасти и ястия на фурна. В ризото е незаменима. Може да я запечете и на скара или хапнете сурова. Както и да предпочетете да я консумирате Скаморца е прекрасна.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()