лв.
Italian | Bulgarian | English |

Наденичка - Кремвирш от Трентино Servelade Wurstel от Чисто Свинско Месо 2х100 g - Segata 1956

1556

4.50лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Servelade е един от най-старите и най-ценени сортове Wurstel - кремвирши на Трентино.
Създават се от чисто свинско месо от най-високо качество, по типична алпийска рецепта, в естествена обвивка от черво.
Продукт, произведен от италианско и европейско месо, произлизащо от европейски кланици и лаборатории за разфасоване, подлежащи на самоконтрол в съответствие с регламент на ЕС 852/2004. Месата се смилат на ситно с мелачки. По време на раздробяването се добавят подправките и останалите съставки. Получената смес се пълни ръчно в естествена обвивка от черво. След задушаване на пара и „естествено” пушене наденицата се пакетира под вакуум. След опаковането продуктът се подлага на пастьоризираща термична обработка. Продуктът може да се консумира и след кратка термична обработка.

* 100% месо от избрани ферми
* Без глутен
* Без млечни деривати
* Без добавен глутамат

Сегата представя и живее историята на своята земя, Трентино, внасяйки собствена традиция в производството на своите фини сушени меса и в създаването на основния си продукт Speck:
Гранична страна, богата на исторически и културни спомени, Трентино завладява сетивата със своите цветове, с уханията на чист и незамърсен въздух, с интензивността на тишината на гората. Прохладният бриз, който гали долините му, е резултат от срещата на два климата: средиземноморски и алпийски, които, сливайки се, създават уникална и неповторима среда.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Segata SpA
Произход Трентино - Италия
Съхранение В хладилник от 0° до 5°
Съставки Свинско месо (75%), вода, свинска мазнина, нишесте, сол, растителни фибри, регулатор киселинност: E331, декстроза, хидролизирани растителни протеини, стабилизатор: E452, антиоксидант: E301, аромати, аромати на дим, консервант: E250. Без глутен.
Аромат Типичен за пушен продукт
Вкус Характерен за трентинските кремвирши
Плънка Финна и компактна

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()