лв.
Italian | Bulgarian | English |

Мултифунционален Сет от Центрофуга за Салата и 5 Рендета, Червен - Kasanova

11882

39.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-SETMULTI
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този сет е удобен и функционален. В днешно време на пазара има голямо разнообразие на всякакви салати, повечето, от които са с нежни и фини листенца. При миенето им с вода, ако не се подсушат добре, те се смиват и повяхват. С центрофугата много лесно и бързо може да избегнете това. Поставяте измитата салатка в уреда и с 2-3 завъртания ще имате перфектно подсушен, свеж зеленчук. Рендетата също ще ви бъдат в голяма помощ. Върху голямата, прозрачна купа поставяте вторият капак и остава само да решите в какъв вид искате да нарежете зарзавата. Той няма да хвърчи наоколо, а ще се събира прилежно в купата. За да е максимално безопасен уреда е снабден със силиконови, залепващи крачета и предпазител за пръсти, който е добре да ползвате винаги , когато употребявате рендетата.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този продукт ще бъде наличен след 27/10/2018 гСпецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Диаметър 24 cm / Височина 13 cm
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Прозрачна купа с диаметър 24 см и височина 13 см; 1 Капак с дръжка за центрофуга; 1 Панер за центрофуга; 1 Капак за смяна на рендета; 1 Фино ренде; 1 Ренде за жулиен; 1 Ренде за сирена; 1Ренде за рязане на шайби; 1 Ренде за смилане и едно за много дребно смилане; 1 Предпазител за пръсти

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()