лв.
Italian | Bulgarian | English |

Многозърнести Бисквити с Мюсли "Cereal Natura" (Без Палмово Масло) 250 g - Gandola 1964

1191

2.80лв. 3.50лв.
  • Производител: A. Gandola C. SpA
  • Код: GAN250BIS-MUESLI
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Хрупкави бисквити от зърнени култури (овес, пълнозърнеста пшеница), лешници и дехидратирани плодове. Много вкусни и питателни, богати на фибри и витамини. Идеални са за здравословна, богата, но балансирана закуска. 

Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 250 g
Алергени в производствената среда Яйца, соя, мляко, следи от ядки
Съставки Пълнозърнесто брашно 35%, овесени ядки 29%, слънчогледово масло 14%, захар, стафиди 6,4%, глюкозен сироп от мека пшеница, парчета дехидратирана ябълка 2,3%, лешници 1,7%, средства за повишаване (амониеви карбонати, натриеви карбонати), сол, аромати.
Алергени Глутен, ядки, мляко и производни.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()