лв.
Italian | Bulgarian | English |

Мини Ръчна Прахосмукачка за Трохи ''Пчеличка'' - Kasanova

277

8.90лв. 10.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-ASPI-BRI-APE
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Веселата и практична събирачка на трохи е идеалният аксесоар за хубав подарък, който съчетава полезност и весел дизайн. Прахосмукачката позволява да почиствате масата бързо, без да ползвате кърпи или препарати. Системата за почистване на филтъра е лесна за разглобяване, което позволява винаги максималната смукателна мощност след всяка употреба. Резервоарът е голям, за да изсмуче големи количества трохи, без да се налага да прекъсва дейността, за да го изпразните. Симпатичният дизайн на пчела прави аксесоара забавен и приятен за използване.я.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


 

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина (см) 12; Ширина (см) 17; Дълбочина (см) 7
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()