лв.
Italian | Bulgarian | English |

Меки Шоколадчета Кремино Два Цвята 3x18 g - Gandola 1964

5614

1.90лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Кремино е известен италиански десерт, който е нещо средно между твърд и течен шоколад. В Италия е много популярен и такъв вкус сладолед. Гандола са специализирани в направата на Кремино в два цвята и определено си заслужава да го опитате. Опаковката съдържа 3 блокчета от по 18 гр.

Гарантиран продукт НЕ ГМО. Гаранция за използване на NON-GMO соев лецитин.

Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 3x18 g
Алергени Mляко и производни, лешници, соя
Алергени в производствената среда Следи от ядки
Съставки Захар, частично хидрогенирани растителни масла (палмово, кокосово, шафран и слънчогледово), нискомаслено какао на прах (9%), суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах (2,4%), млечни протеини, лешници, Емулгатор: соев лецитин. Аромати

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()