лв.
Italian | Bulgarian | English |

Маскарблу - Горгонзола с Маскарпоне 200 g - Arrigoni Sergio Formaggi dal 1859

12064

12.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Маскарблу е деликатес роден от перфектното съчетание на силния вкусна на Горгонзола ДОП и деликатната, изчлючителна кремообразност на Маскарпонето. Комбинацията е перфектна, повярвайте, а намазано на филийка с малко орехи и мед е уникално.


* OGM Free

* Директен внос от Sergio Arrigoni formaggi dal 1859 / Италия


Историята на семейство Аригони започва в средата на деветнадесети век с Джовани, известен като Бèло, прадядото на настоящия собственик Серджо Аригони.

По това време Arrigoni произвежда, отлежава и рафинира сирена във Valtaleggio (Валталеджо - долината на Таледжо) и ги продава в различни области на провинцията. Дейността на компанията е консолидирана със сина му Карло и племенника му Батиста, които от своя страна я предават на Серджо.

И именно благодарение на Серджо Аригони семейната компания придобива все повече и повече известност, като разширява гамата от продукти и прехвърля офиси и складове в по-широката и организирана централа в Almè/Bergamo.

Днес ръководството на компанията е в ръцете на трите дъщери. Смяната на поколенията донася положителна инерция, нови идеи и голямо желание за още по-градивни промени. Наследничките поддържат стабилно производствените процеси, за да гарантира качество и зачитане на семейните традиции. Най-старата компания във Valtaleggio се обновява, за да даде още повече стойност на своята история.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Arrigoni Sergio Formaggi S.R.L.
Произход Ломбардия - Италия
Съхранение В хладилник, при температура между 2 и 6° C
Алергени Мляко и производни
Съставки Маскарпоне 60%: Млечна сметана, подкиселител: лимонена киселина. Горгонзола 40%: Пълномаслено краве мляко, сол, сирище, специално подбрани ферменти и мухъли
Вид Опаковка Тарелка запечатана в защитена атмосфера
Цвят Плътно бял или сламен, нашарен със синьо поради растежа на мухъл
Аромат Tипичен
Вкус Сладко пикантен, характерен
Кора Отсъства
Плънка Променлива консистенция, кремообразна и мека, естествени жилки
Отлежалост Минимум 50 дни на Горгонзолата

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()