лв.
Italian | Bulgarian | English |

Луксозен Подаръчен Плик с Прозорец - Nonno Mario

7358

9.50лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Ако изберете този подаръчен плик, той ще направи подаръкът ви елегантен и стилен. Поставяйки вътре красиви и шарени продукти ще придаде допълнителен чар на поднесената от вас изненада. Снабден е също с малка картичка, която може да надпишете.

Предлагам ви да го напълним за вас с различни деликатесчета от сайта ни. Може да изберете за всекиго по нещо и да зарадвате с един подарък цяло семейство.

Традициите остават, но подаръците са друго нещо. Всеки иска да подари полезен и оригинален подарък на своите близки и приятели.

Ние от екипа на Вера Италия ви предлагаме да се възползвате от една, според мен много хубава, италианска коледна традиция. Подарете плика ни с деликатеси или го напълнете по ваш избор. Ние ще го опаковаме за вас. Ще ви направим и специална отстъпка от общата сума в размер на 10% или 15% в зависимост от броя и цената на продуктите, които изберете.


Кошничката, къщичката или плика сами по себе си е красив и практичен спомен. Вкусните деликатеси, които сме поставили в нея са внимателно, вкусово съчетани. 

Предимството на такъв вид подарък е, че не купувате единични подаръци за всички. В една Коледна кошничка или кошничка може да поставите по нещо за всеки близък или член на семейството.* Продукт в ограничени количества
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Италия

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()