лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кутия за Кафе и Карамелено Кафе | Линия Томбола - Bialetti

183

28.99лв.
  • Бранд: Bialetti
  • Код: BIAL-CAFFE-CARAMEL
  • В наличност

Над 120лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Елегантна и изискана Кутия с Кафе Карамел, мляно за кафеварка, от новата лимитирана линия Tombola на Bialetti, в червено. Характерена, с богата декорация и златни детайли. Обогатена с вкуса и аромата на карамелено кафе, което ще направи моментите ви заедно още по-сладки и деликатни.

Съдържа:

Тенекиена Кутия за кафе - Линия Томбола

Кафе за кафеварка Перфектна Мока Карамел - 250 гр

Иронична и елегантна колекция, която празнува една от най-типичните италиански традиции за моменти заедно с любимите хора: Томбола.

С деликатен аромат и интензивно тяло, Limited Edition Caramel Coffee от колекцията Tombola е идеално за весели моменти, когато искате кафе със сладък и опияняващ щрих като този на карамела.

Най-добрият начин да му се насладите? Очевидно с Мока Експрес!

За перфектното кафе от кафеварка...

Ще имате нужда само от кафеварка Bialetti, качествено кафе, мляно за Мока и изпълнението на тези прости стъпки на приготовление:

 1. Започнете, като сипете вода със стайна температура в бойлера Moka и го напълнете до нивото на предпазния клапан. Не превишавайте това ниво, за да избегнете получаването на кафе, което е твърде воднисто и избиването на вода от уплътненията.

2. Сега изберете сместа от смляно кафе, която предпочитате. Внимание! Сместа трябва да е със специфично смилане за Мока, не много фино. Напълнете обилно фунията Moka, но Без да натискате кафето.

3. Малка тайна? Намалете огъня и не бързайте; за да се насладите на отлично кафе си ​​струва да изчакате още няколко минути. Когато кафето напълно излезе в колектора, изключете котлона.

4. Сега решаващият момент: вкусът. За да се насладите най-добре на всички освободени аромати, ви препоръчваме да изпиете кафето, току-що излято в чашата.

5. Когато кафеварката е по-голяма като тази за 6 кафета е добре преди да разлеете кафето в чаши да разбъркате с лъжичка още в кафеварката за да са еднакво силни всички 6 кафета.


Фирма Bialetti се ражда в 1919 год. Създава я Алфонсо Биалети. Първоначално това е малка леарна за полуготови метални отливки. Търговскят нюх на съзадтеля и за кратко време я издига нагоре. А благодарение на гениялната находчивост на Алфонсо през 1933 год. е създадена Moka Express. Kафеварката в стил Art Deco. Тя завинаги променя начина на приготвяне на кафе в къщи. Това поставя фирмата на едно от първите места между производителите на кафеварки в Италия. Днес Bialetti произвежда много и различни домашни артикули. Това, което никога не се променя, обаче е неизменното високото качество на всичко с тази марка.  


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител BIalleti Spa
Цвят Уникално съчетание в червено - Линия Томбола.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()