Кухненски Робот 4 в 1 ,,Tuttofare'' 700w, 4 Степени на Мощност - Kasanova

156.00лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-ROBOTCUCINA
  • Изчерпано

Опции

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Кухненският Робот в днешно време е един необходим, спестяващ време атрибут за съвременната домакиня. Този, който ви предлагаме е със 700w мощност, 4 степени на интензитет и солидна конструкция. Снабден е с вакуумни крачета за устойчивост при употреба. В блендерa може да пасирате всякакви плодове и зеленчуци, да си направите млечни шейкове или сорбети. С купата чопър и нейните различни приставки можете да режете, пасирате или смилате различни хранителни продукти. Всички метални части на уреда са направени от неръждаема стомана Inox.

 Почистване:

Изключете робота от елекртическата мрежа.

Основното тяло на уреда избършете с мокра кърпа.

Всички останали разглобяеми компоненти могат да бъдат измити под течаща вода.Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е по предварителна заявка и ще пристигне при вас в рамките на 2 седмици, за поръчки направени до 18 декември обаче гарантираме пристигане на пратката до 22 декември.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съдържание Тяло на уреда, Блендер с вместимост 1,5 литра, Чопър с вместимост 1,5 литра : 1 приставка за смилане, 1 приставка за рязане на колелца, приставка за пасиране.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()