лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кухненски Кантар с Таймер до 5 kg. - Bugati - Kasanova

12084

35.30лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-BILAN-BUGATI
  • В наличност

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този кухненски кантар е надежден, функционален и удобен. С него за секунди, с изключителна точност може да измерите съставките за вашите рецепти. В днешно време се държи на точните съотношения на продуктите, с които готвим и всяка съвременна домакиня трябва да има кухненско кантарче в дома си. Това, което ние предлагаме  за ваше улеснение е снабдено с таймер и удобна закачалка за стена.

Мери до 5 кг.

Таймер до 90,59 мин.

Дисплей LED

Копчета Touch Screen


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()