лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кристални Чаши за Шампанско 6 бр. - Accademia Luigi Bormioli

14019

85.95лв. 93.95лв.
  • Бранд: Luigi Bormioli
  • Код: KASABORLUI06-SHAM
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Kристалните чаши за шампанско на Luigi Bormioli са перфектният начин да се насладите на хубаво пенливо вино - Просеко или Шампанско. Концентрирана елегантност и класа за вашия дом. Чашите издават познатият за ценители звук на кристал, имат висока устойчивост на чупене. Благодарение на качественият си материал и анти-абразивно покритие, запазват блясъка и прозрачноста си. Столчето е специално подсилено за лесен захват и устойчивост. 

Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Позволено е миенето им в миялна машина ако са позиционирани добре, без да се докосват.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина 25 cm; Ширина 7 cm;
Производител Luigi Bormioli
Цвят Прозрачен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()