лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кристални Чаши за Отлежало Червено Вино Amarone 6 бр. - Accademia Luigi Bormioli

22659

99.99лв.
  • Бранд: Luigi Bormioli
  • Код: KASABORLUI06-AMARONE
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Kристалните чаши за червено вино на Luigi Bormioli са перфектният начин да се насладите на хубавото червено вино. Концентрирана елегантност и класа за вашия дом. Чашите издават познатия за ценители звук на кристал, имат висока устойчивост на чупене. Благодарение на качествения материал и анти-абразивно покритие, запазват блясъка си и прозрачноста си. Столчето е специално подсилено за лесен захват и устойчивост. 


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Позволено е миенето им в миялна машина при положение, че са позиционирани добре, без да се докосват.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Кристално стъкло
Размер Височина 24 cm; Ширина 10 cm; Дълбочина 10 cm; Вместимост 800 g
Производител Luigi Bormioli
Цвят Прозрачен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()