лв.
Italian | Bulgarian | English |

Концентриран Омекотител Lenor Капри - 1050 ml. - 37 дози

7250

8.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Новият концентриран омекотител  Lenor предлага на всяка жена уникалното удоволствие да носи меки и ароматни дрехи за период от седем седмици. Благодарение на новаторската технология STEPTM, новият продукт Lenor Ammorbidente Concentrato дава страхотна мекота на дрехите, предпазвайки ги от влошаване на качеството. Омекотителят прониква дълбоко в тъканите, като им помага да се запазят като нови. Освен това, новата технология, наречена Dual PMC, гарантира дълготрайна свежест, тъй като тя включва уникална комбинация от аромати, която се нанася върху дрехите по време на изплакване. Всеки аромат е създаден от P & G в сътрудничество с най-добрите специалисти, за да постигне неповторима хармония и ненадминати сетивни усещания.


*Директен внос от Италия

*Снимките, качени в сайта, отговарят на вида на продукта, но не и на броя изпирания (в случая са 42 дози от 25ml )

*Внимание! Някои от бутилките на препаратите са еднакви по размер, но се пълнят с различни литражи.  Производителите използват  една и съща  бутилка,  например препарат - омекотител за 42 пранета (1.05l) и съответно за 42 пранета (1.1l) в еднакви бутилки, това не означава, че едната бутилка е празна или е отливано от нея. Течността е точно толкова, колкото е посочено на опаковката. Може сами да се уверите като я премерите.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Procter&Gamble
Произход Италия
Количествено съдържание 950 ml.
Брой изпирания 37 дози от 25ml или до първото деление на мерителната капачка. Това е дозата необходима за нормално омекотяване и ароматизиране на 4-5кg пране. Ако предпочитате по-силен ефект сложете 35ml или до втората делителна черта. За изпирания с по-голям капацитет 6-8kg напълнете до горе мерителната капачка. При ръчно пране са достатъчни 18ml.
Съставки

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()