лв.
Italian | Bulgarian | English |

Концентриран Омекотител Coccolino Creations "Дива камбанка и Бергамот" - 1000ml. - 40 дози

5509

10.90лв.
  • Бранд: Unilever Italy
  • Код: ESS-COCCOLINO1000-40B
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

Свежите, меки и приятни аромати, са характерни за цялата гама омекотители Coccolino на Unilever Italia Mkt. Техните качествени съставки правят дрехите приятни за носене и меки на допир. Продуктите, на които ние се спряхме, са от серията Creations, която определено ще се хареса от домакини, които обичат новото и иновативното. Този омекотител е концентриран и е напълно достатъчен да даде аромат и мекота на 60 пранета, а серията е създадена от експерти парфюмеристи с цел специални и по-дълготрайни аромати. Поради силната си концентрация (за разлика от по-обикновените, разредени серии, с които сме свикнали), не се препоръчва директния контакт с прането.

*Внимание! Някои от бутилките на препаратите са еднакви по размер, но се пълнят с различни литражи.  Производителите използват  една и съща  бутилка,  например препарат - омекотител за 42 пранета (1.05l) и съответно за 44 пранета (1.1l) в еднакви бутилки, това не означава, че едната бутилка е празна или е отливано от нея. Течността е точно толкова, колкото е посочено на опаковката. Може сами да се уверите като я премерите.

*Директен внос от Италия
*Снимките, качени в сайта, отговарят на вида на продукта, но не и на броя изпирания (в случая са 60 дози от 25ml )

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Unilever Italy
Произход Италия
Количествено съдържание 1000 ml.
Брой изпирания 40 дози от 25ml или до първото деление на мерителната капачка. Това е дозата необходима за нормално омекотяване и ароматизиране на 4-5кg пране. Ако предпочитате по-силен ефект сложете 35ml или до втората делителна черта. За изпирания с по-голям капацитет 6-8kg напълнете до горе мерителната капачка. При ръчно пране са достатъчни 18ml.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()