лв.
Italian | Bulgarian | English |

Комплектче от Четири Ножчета за Сирена Морков - Kasanova

17464

18.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA04COL-CACTUS
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Надявам се, че вие сте от хората, които обичат различни видове сирена - отлежали и пресни. Това е удобено, красиво и незаемащо място комплектче с ножчета за сирена и кашкавали. То е зелено, във форма на саксийка с кактуси. Mалката специална виличка ви помага при рязането и поднасянето на сирената, а от трите различни ножчета това с острия връх обикновенно се ползва за Пармезан и други твърди кашкавали. Това симпатично комплектче е оригинално, функционално и весело. Би отивало на всяка кухня.

* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина 17,5 cm; Ширина 8,0 cm; Дълбочина 7,5 cm
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Ножче за трърди сирена 1 Ножче с виличка 1 Ножче широко 1 Ножче тясно 1 Стойка за ножове

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()