лв.
Italian | Bulgarian | English |

Комплект за 12 Подправки на Въртяща се Поставка - Kasanova

12899

64.80лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA12-SPEZIE
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

С този оригинален  комплект за подправки на две нива те ще са ви винаги под ръка. Въртящата се поставка е удобна и устойчива, а стъклените, прозрачни бурканчета винаги са добре закрепени и винаги може да контролирате дали нещо не свършва. Почистват се много лесно и се затварят плътно, като по този начин подправките запазват своята свежест и не смесват миризмите си. Мисля, че това ще допринесе за реда в кухнята ви. Вече може да съберете всичките си любими аромати на едно място.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Въртяща се, черна, пласмасова поставка 12 Бурканчета за подправки с пласмасови, черни капаци

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()